ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Mini Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Mini Tip
ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Mini Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Mini Tip

ARK's DnZ VIBE Mini Tip

9,50

Mini tips voor de VIBE-pen, zodat de VIBE-pen ook te gebruiken is bij Baby's en peuters

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

ARK Mini Tip is een kleinere versie van de Probe Tip - onze meest veelzijdige tip  voor de Z-Vibe®. Het kleinere formaat is ideaal voor baby's en peuters, en de rechthoekige vorm heeft drie verschillende vlakken: hobbelig, gegroefd, en glad. Als zodanig, zorgt de Mini Tip zorgt voor een gevarieerd zintuiglijke ervaring als je een  zachte druk uitoefent op het tandvlees, gehemelte, wangen, tong en lippen.


De Mini tip kan ook gebruikt worden om gerichte tactiele signalen aan te bieden tijdens mondmotorische behandeling. Gebruik het om direct de articulatoren voor tong hoogte, tong lateralisatie, tong intrekken, lipsluiting, lip extensie, kaak stabiliteit, en nog veel meer.  

 

Net als de Nuk massager kan de VIBE-pen icm de Mini Tip gebruikt worden voor de mondmassagetechniek van Beckmann. De Vibe-pen gaat vibreren wanneer hij aangezet wordt en heeft een uitgesproken prettige trillingscoëfficient. Vooral kinderen met registratieproblemen ervaren deze pen als uiterst aangenaam, hij maakt bovendien bijna geen geluid. Mondmassage met de VIBE-pen wordt bijvoorbeeld gegeven bij moeilijk etende kinderen of om de intrinsieke tongspieren te ‘activeren’ bij articulatieproblemen.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »