Verzenddagen

Wanneer de betaling is afgerond ontvangt u van Sisigma per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Zodra uw bestelling inclusief betaling binnen is (uiterlijk voor woensdag 09:00 uur) en indien alle producten uit uw bestelling op voorraad zijn, wordt uw bestelling op woensdag 09:00 uur verzonden.

 

LEVERING IN NEDERLAND

 

Bestelwaarde Vanaf Bestelwaarde Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 59,99 € 4,95
     
€60,00   GRATIS!
     

 

LEVERING NAAR BUITENLAND (ZONE 1)

€9,95 per bestelling

 

Bij de aankoop van de producten van Sisigma heeft u, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van veertien werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien u na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Sisigma heeft teruggezonden, is de koop een feit.

U bent verplicht, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van veertien werkdagen na aflevering, schriftelijk melding te maken bij Sisigma via [email protected].

 

Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwe staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid.

 

De geretourneerde bestelling moet op of voor de vijftiende werkdag na ontvangst van de bestelling terug zijn bij Sisigma. De klant dient te bewijzen dat de geleverde producten tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een verzendbewijs. Het terugzenden van de geleverde producten komt geheel voor rekening en risico van de klant.

 

Sisigma draagt er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het eerder betaalde bedrag wordt gerestitueerd, in aanmerking genomen dat de kosten die betaald zijn voor verzending naar de klant niet terug worden gestort aan de klant.


U kunt geen producten retourneren die voor u op maat gemaakt zijn, dan wel die een duidelijk persoonlijk karakter hebben of producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »