Altijd veilig betalen bij Sisigma

U kunt op twee manieren betalen bij Sisigma, zowel door middel van de optie 'overboeking' als door middel van 'iDeal' via Buckaroo.

 

Overboeken

De optie overboeken is met name bedoeld voor klanten uit het buitenland en voor inkopers die niet met iDeal kunnen betalen, omdat ze te maken hebben met een aparte crediteurenadministratie.

Kiest u voor een overboeking dan ontvangt u na ontvangst van de bestelling eerst een orderbevestiging en daarna een e-mail met daarin de factuur en betaalgegevens om het factuurbedrag over te boeken. Alle gegevens die nodig zijn, staan op de factuur vermeld. U kunt deze factuur dus gebruiken voor uw boekhouding. Voor een goede en snelle verwerking van uw betaling dient u altijd het factuurnummer bij uw betaling te vermelden. Zodra uw betaling binnen is, zal uw bestelling op de eerstvolgende verzenddag verwerkt en verzonden worden.

 

iDeal via Buckaroo

Alle particuliere klanten en klanten zonder aparte crediteurenafdeling worden vriendelijk verzocht direct te betalen met iDeal. De ervaring leert dat wanneer er gekozen wordt voor bankoverschrijving er vervolgens vergeten wordt te betalen en de bestelling dus niet geleverd kan worden.

Sisigma maakt voor de iDeal betalingen gebruik van de payment service provider Buckaroo, dit is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij banken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op Sisigma.nl kunt u voor de betaalwijze iDeal kiezen om de betaling te voldoen. In dit systeem selecteert u de bank, waarbij u zelf bent aangesloten en vervolgens komt u terecht in het vertrouwde internetbankieren scherm. Hier kunt u de bestelling op de welbekende manier "online" betalen.

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Sisigma beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »