“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

ARK's DnZ VIBE Mini Tip

ARK Mini Tip is een kleinere versie van de Probe Tip - onze meest veelzijdige tip  voor de Z-Vibe®. Het kleinere formaat is ideaal voor baby's en peuters, en de rechthoekige vorm heeft drie verschillende vlakken: hobbelig, gegroefd, en glad. Als zodanig, zorgt de Mini Tip zorgt voor een gevarieerd zintuiglijke ervaring als je een  zachte druk uitoefent op het tandvlees, gehemelte, wangen, tong en lippen.


De Mini tip kan ook gebruikt worden om gerichte tactiele signalen aan te bieden tijdens mondmotorische behandeling. Gebruik het om direct de articulatoren voor tong hoogte, tong lateralisatie, tong intrekken, lipsluiting, lip extensie, kaak stabiliteit, en nog veel meer.  

 

Net als de Nuk massager kan de VIBE-pen icm de Mini Tip gebruikt worden voor de mondmassagetechniek van Beckmann. De Vibe-pen gaat vibreren wanneer hij aangezet wordt en heeft een uitgesproken prettige trillingscoëfficient. Vooral kinderen met registratieproblemen ervaren deze pen als uiterst aangenaam, hij maakt bovendien bijna geen geluid. Mondmassage met de VIBE-pen wordt bijvoorbeeld gegeven bij moeilijk etende kinderen of om de intrinsieke tongspieren te ‘activeren’ bij articulatieproblemen.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

€ 6,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's DnZ VIBE Mini Tip Extra informatie

Chewigem Nee
Kleur Geel
Afmetingen 6x0,8x0,8cm
Gewicht 3 gram

gerelateerde producten

ARK's DnZ VIBE Mini Tip
Voor intensievere mondmassage
€ 39,95 € 50,00
ARK's DnZ VIBE Mini Tip
T(ough)
€ 9,95 € 11,95
 

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!