Uitpuilende ogenfluit Krokodil
Uitpuilende ogenfluit Krokodil

Uitpuilende ogenfluit Krokodil

2,99

De uitpuilende ogenfluit in de vorm van een krokodil Op de plaats van de ogen zitten twee plastic mandjes met daarin twee zeer lichte balletjes (ogen). Door te blazen komen de ogen omhoog en gaan ze draaien. Te koop bij Sisigma!

+ -
In winkelwagen

De uitpuilende ogenfluit van een krokodil. Op de plaats van de ogen zitten twee plastic mandjes met daarin twee zeer lichte balletjes (ogen). Door te blazen komen de ogen omhoog en gaan ze draaien, dit is een prachtig gezicht. De uitpuilende ogenfluit moet wel goed horizontaal gehouden worden, omdat de balletjes anders niet terug in de mandjes kunnen vallen wanneer gestopt wordt met blazen. Het gebruik van deze fluit vraagt dus veel van de hand-mond-oogcoördinatie.

Het blazen op deze fluit is goed voor het verlengen van de uitademing en daarmee het oefenen van een goede ademsteun, tevens voor het convergeren van de ogen en het daardoor vervolgens beter kunnen fixeren. Doordat de ogen op het balletje gericht moeten blijven is het tevens een goede ‘oefening’ voor het versterken van de oogspieren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »