Theraputty Excercise Putty - Turquoise (Middelmatige weerstand)
Theraputty Excercise Putty - Turquoise (Middelmatige weerstand)

Excercise Putty - Turquoise (Middelmatige weerstand)

5,95

Theraputty Turquoise met een middelmatige weerstand is heel fijn kneedklei. Theraputty wordt met name gebruikt bij prikkelvermijders en prikkerzoekers om proprioceptieve informatie in de handen te geven en de concentratie te verhogen.

+ -
In winkelwagen

Onze turquoise Excercise Putty van North Coast Medical is heel fijn kneedklei en verkrijgbaar in vier verschillende weerstanden. Het kan heel ragfijn uit elkaar getrokken worden, maar je kunt er ook lekker mee kneden en zo verschillende prikkels ervaren.

Theraputty wordt met name gebruikt bij prikkelvermijders en prikkelzoekers om proprioceptieve informatie in de handen te geven, het alertheidpeil te regelen en het luistervermogen en de concentratie te verhogen.

Ervaring van een speltherapeute:
Zij geeft aan alle prikkelgevoelige en prikkelzoekende kinderen op school een potje theraputty. Dit doet ze na een kringgesprek waarin ze de betreffende kinderen heeft laten ervaren welke kleur ze het fijnst vinden en nadat ze uitgelegd heeft waarom zij een potje theraputty krijgen. Wanneer er zich een overgangsmoment voordoet in de klas, mogen de kinderen de theraputty uit hun laatje pakken en hier mee gaan kneden totdat ze een nieuwe taak krijgen. Het werkt heel goed, de kinderen vinden het fijn en de klas is hierdoor tijdens de overgangsmomenten een stuk rustiger.

 

De verschillende putty kleuren lopen als volgt op in weerstand:

  1. Paars
  2. Roze
  3. Turquoise
  4. Lichtgroen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »