REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube
REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube REP REP tube

REP tube

3,99

REP tube, nu te koop in 5 weerstanden bij Sisigma. Latexvrij, poedervrij, geurloos. Hoeft niet te worden uitgekookt voor gebruik.

+ -
In winkelwagen

REPtube is latexvrij, geurloos en poedervrij.

Het wordt in het buitenland al gebruikt binnen de therapie, vanaf nu ook verkrijgbaar bij Sisigma!

 

REPtube is te koop in 5 verschillende weerstanden die oplopen in dikte. REPtube wordt gebruikt om op te kauwen of bijten door kinderen en volwassenen met een kauwbehoefte of bijtbehoefte. In de REPtube kunnen één of meer knopen gelegd worden voor meer weerstand en het leuke is, weerstand 1 kun je in weerstand 3 t/m 5 duwen, voor een stevigere bite, omdat je daarmee de tube massiever maakt.

 

Je kunt met REPtube ook blazen en zuigen en het gebruiken als verlengstuk van verschillende fluitjes.

Weerstand 1 (en met wat moeite ook 2) kan eventueel ook door de bijtpijpjes geregen worden, waarna het als ketting om de nek gehangen kan worden.

 

REPtube kan, uit hygienisch oogpunt, met milde zeep gewassen en/of onder de kraan worden afgespoeld, maar NIET worden uitgekookt.

 

De minimale afname van REPtube is 1 meter (= stuksprijs), het wordt ook enkel per meter geleverd. Bestelt u meer dan een meter dan wordt dit aanelkaar geleverd, tenzij anders overeengekomen. REPtube kan heel gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

 

REPtube wordt op verschillende manieren 'verwerkt':

  • Er kan een ketting van gemaakt worden door de uiteinden aan elkaar te knopen. Dit is mogelijk bij alle weerstanden, dit in tegenstelling tot de theratube.
  • Het kan in stukken geknipt worden, waardoor elke keer een nieuw stuk gegeven kan worden als het voorgaande stuk kapot is gebeten.
  • Het kan in stukken geknipt worden, waarna u er elastiek door kunt rijgen. Zo maakt u bijvoorbeeld een kauwarmband.
  • Weerstand 1 is massief en heeft dus geen holle ruimte. Weerstand 1 kanheel gemakkelijk in de weerstanden 3 t/m 5 geschoven worden voor een stevigere bite bij de betreffende REPtubes.

Tot slot de diktes van de REBtubes

totale diameter - holle ruimte = schachtdikte

Level 1: 0,45 cm - geen holle schacht

Level 2: 0,70 cm - 0,40 cm = 0,30 cm

Level 3: 0.90 cm - 0,50 cm = 0,40 cm

Level 4: 1,00 cm - 0,50 cm = 0,50 cm

Level 5: 1,10 cm - 0,55 cm = 0,55 cm

 

Zoals u ziet, loopt de holle ruimte ook iets op in grootte, dit in tegenstelling tot de theratube die we verkopen, waarbij de holle ruimte altijd 0,50 cm is. REPtube is in oplopende level stevigheid dan ook niet vergelijkbaar met de theratube. Denkt u hieraan bij het kopen van het product.

 

Extra informatie

REPtube is BPA-vrij, Phtalate vrij, loodvrij en kwikvrij.

De grondstof waar deze tube van gemaakt is, is een door de FDA goedgekeurd materiaal voor voedselcontact.

Wanneer er, per ongeluk, een stukje van wordt ingeslikt, heeft dit geen negatief effect.

Dit product is latexvrij en daarmee geschikt voor mensen die allergisch zijn voor latex

Gebruik van deze tube als kauwslang blijft op eigen risico en dient altijd te geschieden onder toezicht van een volwassene.

Het product kan niet worden uitgekookt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »