“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • P met nopjes
  • P met nopjes
  • P met nopjes

ARK's Textured Grabber (magenta)

De Textured Grabber van ARK Therapeutic is er in 3 verschillende sterktes (T,XT,XXT) en werd voorheen P met nopjes genoemd. De nopjes op deze P zorgen voor extra tactiele informatie in de mond en aan de handen. Een goed hulpmiddel voor het kanaliseren en ontwikkelen van kauwen en bijten. Hij wordt echter ook gebruikt door kinderen met een bijtbehoefte of kauwbehoefte. De Textured Grabber is massief en iets dikker dan de kauwtriangels, hij heeft een fijne, zachte maar stevige ‘bite’. De vorm en textuur dagen uit tot exploratie en manipulatie met de handen.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration)

 

Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

Tip: Hang dit product aan deze ketting

 

LET OP!
Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar.
Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product (T, XT, XXT), de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

€ 9,95 € 11,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Textured Grabber (magenta) Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Paars
Afmetingen 12,5x5x1cm
Gewicht 28 gram

gerelateerde producten

P met nopjes
Drie verschillende hoeken
€ 11,95 € 13,95
P met nopjes
XT
€ 9,95 € 11,95
P met nopjes
Stevigste bijtpijpje
€ 8,95 € 10,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!