Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube
Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube Norco™ Exercise Norco™ Exercise Tube

Norco™ Exercise Tube

3,49

Norco™ Exercise Tube is gemaakt van natuurlijk rubber latex en is te koop in 6 verschillende weerstanden, die oplopen in stevigheid.

+ -
In winkelwagen

Norco™ Exercise Tubing, die we al die jaren verkochten onder de naam Theratube, is gemaakt van elastisch latex en is te koop in 6 verschillende weerstanden die oplopen in stevigheid. Omdat Theratube een merknaam blijkt te zijn en geen algemene naam voor Tube en wij het merk Theratube niet verkopen, hebben we besloten de productnaam te veranderen in de daadwerkelijke merknaam, namelijk Norco™ Exercise Tubing.

Er verandert dus niets aan het product zelf.

 

Norco™ Exercise Tube is fitnessmateriaal maar wordt, na uitkoken (zie verderop) gebruikt om op te kauwen of bijten door kinderen en volwassenen met een sterke kauwbehoefte of bijtbehoefte. In de Norco™ Exercise Tube kunnen één of meer knopen gelegd worden voor meer weerstand. Je kunt met Norco™ Exercise Tube ook blazen en zuigen en het gebruiken als verlengstuk van verschillende fluitjes.

Weerstand 1 of 2 kan eventueel ook door de bijtpijpjes geregen worden, waarna het als ketting om de nek gehangen kan worden.

 

Voordat Norco™ Exercise Tube voor bovenstaande doeleinden gebruikt wordt, wordt Norco™ Exercise Tube eerst 15 minuten uitgekookt (niet in de magnetron) in ruim water met een halve citroen en daarna goed afgespoeld. De tube kan, uit hygienisch oogpunt, steeds weer worden uitgekookt.

 

Wilt u een tube die vrij is van latex en niet mag worden uitgekookt kies dan voor REP tube

 

De minimale afname van Norco™ Exercise Tube is 1 meter, het wordt ook enkel in meters geleverd, de stuk prijs is dus 1 meter. Bestelt u meer dan een meter dan wordt dit aan één stuk geleverd, tenzij anders overeengekomen. Norco™ Exercise Tube kan heel gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

 

Norco™ Exercise Tube wordt op verschillende manieren 'verwerkt':

  • Er kan een ketting van gemaakt worden door de uiteinden aan elkaar te knopen (alleen mogelijk bij de lage weerstanden).
  • Het kan in stukken geknipt worden, waardoor elke keer een nieuw stuk gegeven kan worden als het voorgaande stuk kapot is gebeten.
  • Om een ketting te maken, met de hoge weerstanden tube (4, 5 en 6), kan door de geknipte stukjes een koord geregen worden, waarna de uiteinden van het koord aan elkaar geknoopt kunnen worden tot ketting of aan de kleding vastgeknoopt kan worden.
  • De tube wordt ook nog wel eens met een spenenklem vastgezet aan de kleding

 

Extra informatie

Norco™ Exercise Tubing is BPA-vrij, Phtalate vrij, loodvrij en kwikvrij.

De grondstof waar deze tube van gemaakt is, is een door de FDA goedgekeurd materiaal voor voedselcontact.

Omdat dit product onder andere bestaat uit latex is het niet geschikt voor mensen die hier allergisch voor zijn.

 

Gebruik van deze tube als kauwslang is op eigen risico en dient bovendien altijd te geschieden onder toezicht van een volwassene.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »