ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4" ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4" ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4"
ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4" ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4" ARK-therapeutic ARK's Flexible Lip Blok 3/4"

ARK's Flexible Lip Blok 3/4"

8,99

De Flexible Lip Blok voorkomt dat het rietje te ver in de mond komt en voorkomt dat er op het rietje gebeten wordt. Hij kan in tegenstelling tot de andere Lip Bloks op maat / korter geknipt worden.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De populaire Lip Blok® van ARK is nu beschikbaar in een flexibele versie! Deze eenvoudige maar effectieve orale motorische instrumenten oefenen op natuurlijke wijze de mondspieren uit om het stoten van de tong te ontmoedigen, het terugtrekken van de tong te bevorderen en de algehele tongpositionering te corrigeren. Ze voorkomen ook dat individuen in het rietje bijten en / of het te ver in hun mond stoppen. Druk de lip blok gewoon in de bovenkant van een rietje en drink.

 

Bij aankoop is de Flexible Lip Blok 3/4" lang. Wanneer de persoon aan die lengte gewend is, snijd het mondstuk dan iets bij. Zodra de persoon comfortabel van de nieuwe lengte drinkt, snijd/knip het dan opnieuw iets af. Herhaal tot het mondstuk 1/4" lang is. Deze hiërarchie leert mensen langzaam om steeds minder rietje in hun mond te stoppen. Wanneer er zich slechts 1⁄4" in de mond bevindt, wordt vloeistof aan de voorkant van de mond afgezet waar het gemakkelijker te beheren is en minder waarschijnlijk hoest aspiratie veroorzaakt. Met kortere lengtes krijg je ook een betere orale motorische training, omdat de tong meer intrekt, de lippen beter afdichten en de wangen meer spanning hebben.

Het steeltje van de lip block loopt licht taps toe. Het uiteinde is iets smaller, namelijk 5,5 mm dan het gedeelte tegen het ‘blok’ aan, dat is ongeveer 6,5 mm. Zo passen de meeste rietjes omdat ze 'klem lopen'

Gemaakt in de VS, medische kwaliteit, FDA-conform
GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex
Individueel verkocht
Compatibel met de meeste gewone rietjes (met een diameter van 0,25 inch)
Waarschuwing: het gebruik van deze producten moet te allen tijde onder direct toezicht staan.
Deze aanbieding is voor 1 oranje flexibele Lip Blok (3/4 "). Alle andere onderdelen worden apart verkocht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »