Beckman Beckman Tri Chew® Beckman Beckman Tri Chew® Beckman Beckman Tri Chew®
Beckman Beckman Tri Chew® Beckman Beckman Tri Chew® Beckman Beckman Tri Chew®

Beckman Tri Chew®

13,95 13,45

De Tri-Chew van Beckman in twee sterktes is erg populair bij kinderen en volwassenen met een grote bijtbehoefte of kauwbehoefte. De vorm van de kauwtriangel is fijn, omdat het niet zo makkelijk ver in de mond gestopt kan worden.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De kauwtriangel is erg populair bij kinderen en volwassenen met een grote bijtbehoefte of kauwbehoefte, met name door de wisselende textuur.

De vorm van de kauwtriangel zorgt er voor dat de achterkeelwand niet (makkelijk) bereikt kan worden, waardoor minder kans op bijbehorende reflex. De zachte kauwtriangel heeft iets minder weerstand en is daarmee iets zachter dan de groene stevigere kauwtriangel.

De kauwproducten van Beckman bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Wordt gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).

 

Tip: Hang dit product aan een veiligheidsketting van ARK

 

Schoonmaken:

Was voor en na elk gebruik met milde zeep. Poets zorgvuldig schoon. Inspecteer altijd op tekenen van slijtage of verslechtering. Kan in de vaatwasser.

 

LET OP!
Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar.
Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product, de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »