ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Probe Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Probe Tip
ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Probe Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Probe Tip

ARK's DnZ VIBE Probe Tip

9,50

Een extra Vibe Probe Tip opzetstukje voor de Vibe pen koop je hier. Zo kan de VIBE-pen gebruikt worden voor en door meerdere personen. Te koop bij Sisigma!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De probetip van ARK is de meest veelzijdige tipbevestiging voor de Z-Vibe®. De rechthoekige vorm heeft drie verschillende oppervlakken: hobbelig, gestreept en glad. Gebruik het om gevarieerde sensorische input te leveren aan het tandvlees, gehemelte, wangen, tong en lippen. Het kan ook worden gebruikt om gerichte tactiele signalen te geven tijdens oraal motorische therapie.

Net als ARK's Probe en Propreefer kan de VIBE-pen gebruikt worden voor de mondmassagetechniek van Beckmann. De Vibe-pen gaat vibreren wanneer hij aangezet wordt en heeft een uitgesproken prettige trillingscoëfficient. Vooral kinderen met registratieproblemen ervaren deze pen als uiterst aangenaam, hij maakt bovendien bijna geen geluid. Mondmassage met de VIBE-pen wordt bijvoorbeeld gegeven bij moeilijk etende kinderen of om de intrinsieke tongspieren te ‘activeren’ bij articulatieproblemen.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »