ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Preefer Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Preefer Tip
ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Preefer Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Preefer Tip

ARK's DnZ VIBE Preefer Tip

9,50

De Pro Preefer tips voor de VIBE-pen, voor als een rollende beweging nodig is.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De Preefer Tip van ARK is een van de meest populaire tipbevestigingen voor de Z-Vibe®. Het heeft een cilindrisch ontwerp met lange ribbels langs de omtrek - perfect voor wanneer een "rollende" actie gewenst is. Rol het over de lippen, over de tong, in de wangen, enz. Deze zintuiglijke input helpt de mond te "wekken" en verhoogt het orale bewustzijn voor personen met hyposensitiviteit. Of het kan helpen bij het verminderen van orale defensiviteit en voedsel / textuur aversies voor personen met overgevoeligheid.

 

Zo kan VIBE-pen icm de Preefer Tip gebruikt worden voor de mondmassagetechniek van Beckmann. De Vibe-pen gaat vibreren wanneer hij aangezet wordt en heeft een uitgesproken prettige trillingscoëfficient. Vooral kinderen met registratieproblemen ervaren deze pen als uiterst aangenaam, hij maakt bovendien bijna geen geluid. Mondmassage met de VIBE-pen wordt bijvoorbeeld gegeven bij moeilijk etende kinderen of om de intrinsieke tongspieren te ‘activeren’ bij articulatieproblemen.

 

De producten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »