Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly
Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly Fun and Function Cool Chews Butterfly

Cool Chews Butterfly

14,95 13,95

De Cool Chews Butterfly van Fun and Function. Nieuw, leuk en veelzijdig. Populair bij kinderen met een bijtbehoefte of kauwbehoefte. Kan op de Stem geklemd worden of er kan een ketting door de achterkant. In 3 kleuren!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Vlinders vangen vergt aardig wat concentratie, zo zijn er nog veel meer situaties in het leven die concentratie of juist rust verlangen.

Cool Chews zijn een leuk, sociaal aanvaardbaar alternatief voor kinderen die kauwen op hun kleding, potloden of andere voorwerpen om tot rust te komen of zich juist beter te kunnen focussen! Deze leuke, niet-eetbare vormen zijn geweldig voor kinderen die hunkeren naar orale stimulatie. Elke vlinder heeft multi-gestructureerde oppervlakken voor een gevarieerde zintuiglijke ervaring. De vormen kunnen ook op de top van een potlood worden geplaatst, op een Cool Chew Stokje, of aan een ketting of sleutelhanger. Wanneer de Cool Chew op een potlood geplaatst wordt, zorgt dit ervoor dat het potlood iets zwaarder is en dit kan helpen bij het schrijven door een betere proprioceptieve input.  Om het helemaal af te maken, Cool Chews zijn buigbaar en daarmee is het niet alleen een fijn product voor in de mond, maar ook voor in je handen.

 

Gemaakt in de VS. BPA, ftalaten en latex vrij. Moet altijd onder toezicht van volwassenen worden gebruikt. Inspectie wordt aanbevolen voor elk gebruik en vervang wanneer er tekenen zijn van overmatige slijtage. Voor kinderen en tieners die graag knabbelen of matig kauwen. Leeftijd 3+.

  • Gebruik dit kauwproduct aan een ketting, potlood, Cool chew stokje, sleutelhanger
  • Drie heldere kleuren
  • Veelzijdig Chew speelgoed voor kinderen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »