Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn
Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn Chewy Tubes Chewy P/Q lijn

Chewy P/Q lijn

16,99 16,49

De Chewy P en Q letterlijn van Chewy Tubes zijn de stevigste kauwproducten in het assortiment van Chewy Tubes. Deze letters worden geadviseerd als al het andere kauwmateriaal snel kapot gebeten wordt, omdat het door zijn stevigheid het langste meegaat. I

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De Chewy P en Q letterlijn van Chewy Tubes zijn de stevigste kauwproducten in het assortiment van Chewy Tubes.

U kunt kiezen uit de volgende varianten:

 • Chewy Q
 • Chewy P&Q (voordeelverpakking)
 • Chewy Q&Q (voordeelverpakking)
 • Chewy P&P (voordeelverpakking)

Wanneer u voor het eerst een keuze moet maken tussen de kauwproducten, raden we u niet aan dit product meteen aan te schaffen, tenzij alles kapot gebeten wordt wat in de mond gestopt wordt. Sommige kinderen geven de voorkeur aan de iets zachtere Grabber T van ARK Therapeutic. De vorm van de P&Q daagt uit tot exploratie en manipulatie met de handen.

De P&Q kauwer bevat geen weekmakers, lood, latex of PVC.

 

Tip: Doe hem aan één van onze karabijnhaken.

 

P's en Q's zijn massief in plaats van hol en bieden een steviger oppervlak voor bijten dan de rode of gele Chewy Tubes. Jonge kinderen vinden het leuk om de P te grijpen met hun nieuw ontwikkelde fijne motoriek. De bijtbare stengel van de P reikt terug in het molaire gebied en levert waardevolle proprioceptieve input tijdens het bijten.

Baby's genieten van het verkennen van de kleine stengel van de Q met hun tong. Na ongeveer 6 maanden, wanneer zich lateraal bijten begint te ontwikkelen, zal het kind dat kleine steeltje naar de zijkant van de kaak slingeren voor intenser bijten.

Voor grotere kaken biedt het cirkelgedeelte van de Q een stevig bijtbaar oppervlak voor bilaterale kaakafsluitingsactiviteiten.

 

Chewy Q

 • Moedigt op / neer kaakbeweging aan - Oefening nodig voor het ontwikkelen van bijt- en kauwvaardigheden, en belangrijk voor latere spraakproductie.
 • Moedigt tongbeweging van links naar rechts aan - Vaardigheid die nodig is om voedsel heen en weer te bewegen bij het kauwen
 • Zorgt voor de juiste en natuurlijke groei van het harde gehemelte - Laat het buigzame gehemelte van de baby niet inspringen.
 • Moedigt variatie in geluidsproductie aan - De mond is open en beschikbaar voor geluidsverkenning.
 • Staat een open mond toe om te ademen - Handig wanneer een kind verkouden is en de neus vol zit.
 • Moedigt kleine handen aan om Chewy Q te grijpen en in de mond te plaatsen - Ondersteunt hand-mond coördinatie en zelfregulatie van bijten door baby.
 • Bevordert een juiste uitlijning van het bovenste en onderste gebit als de tanden doorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »