ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Spoon Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Spoon Tip
ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Spoon Tip ARK-therapeutic ARK's DnZ VIBE Spoon Tip

ARK's DnZ VIBE Spoon Tip

9,50

Verander met dit lepel opzetstuk de Z-Vibe tot een ultiem voedings hulpmiddel met extra zintuigelijke ervaring.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Met de aanschaf van een losse ARK's Spoon Tip voor op je Z-Vibe® verander je de Z-Vibe tot een ultiem voedings hulpmiddel met extra zintuiglijke ervaring. De grootte, vorm en ondiepe schaal van de lepel zorgen voor gemakkelijk afhappen en tegelijkertijd stimulatie van de mond. De trilling van de VIBE maakt de mond voorzichtig "wakker" en verhoogt het bewustzijn, en biedt orale motorische stimulatie van de lippen, tong, wangen en kaak. Een geweldige tool voor elke maaltijd binnen je behandelplan.

De producten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

 

Wanneer u dit product besteld, ontvangt u 1x ARK Spoon tip.

De VIBE-pen kunt apart bestellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »