ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper
ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper ARK-therapeutic ARK's Write-n-Bite™ Pentopper

ARK's Write-n-Bite™ Pentopper

12,50

Houd je pennen heel met de kauwpendop van ARK therapeutic in 3 sterktes en kleurvarianten. Nu bij Sisigma!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Klinkt het kauwen op pennen je bekend in de oren? ARK's Write-n-Bite ™ is gemaakt in de VS en is de perfecte oplossing. Met een glad cilindrisch ontwerp en neutrale kleuren lijkt het net een gewone pendop. We hebben deze speciaal ontworpen met het oog op volwassenen en oudere kinderen als een super discrete manier om te kauwen op het werk, op kantoor, enz.

Zoals alle andere ARK-kauwproducten zijn ze verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde sterktes:

    Standaard (lichtgrijs) = de zachtste / meest chewiest optie, aanbevolen voor mild kauwen
    XT (zwart) = XT staat voor "Xtra Tough," aanbevolen voor matig kauwen
    XXT (donkergrijs) = XXT staat voor "Xtra Xtra Tough," aanbevolen voor mensen die  van kauwen op redelijk stevige items houden

Het is moeilijk om een ​​vergelijking van 1:1 te maken met gewone pen caps aangezien normale pen caps meer hol en slank zijn, maar als u op zoek bent naar een vervanging die het dichtst bij een gewone dop zit, raden we het middelste XT-niveau aan.

Let op: we raden af ​​om de kauwtablettopper als dop te gebruiken om het inktuiteinde van de pen te bedekken. Bewaar het op de stevige achterkant van de pen (zoals afgebeeld), weg van de inkt, want inkt mag niet in de buurt van de mond zijn (of in de buurt van iets dat in de mond kan komen).

Meer details:

    Elke topper wordt afzonderlijk verkocht met zijn eigen zwarte inktpen
    Deze zijn ook compatibel met de meeste # 2-potloden (en pennen van vergelijkbare grootte met verwijderbare caps)
    Kleurtinten kunnen enigszins variëren
    Ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic
    Elke topper is van medische kwaliteit, voldoet aan de FDA en bevat GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex
    Elke topper is ongeveer 5,8cm lang en 1,12cm in diameter
    Sterk aanbevolen voor personen met autisme, sensorische behoeften, angst, ADHD, enz., Of voor iedereen van elke leeftijd die moet kauwen.
    Niet aanbevolen voor agressief kauwen

Let op: dit product is geen speelgoed. Aanbevolen voor volwassenen en / of oudere kinderen onder toezicht van een volwassene. Deze toppers zijn technisch te groot om te worden beschouwd als een verstikkingsgevaar, maar ze zijn een van onze kleinste kauwsnacks dus wees voorzichtig en houd altijd toezicht op het gebruik. Hoewel deze kauwgereedschappen stevig en duurzaam zijn, is geen kauwwerktuig onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoe lang ze meegaan is meestal gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals andere variabelen (zoals kaakkracht, stress / angstniveaus, als andere sensorische strategieën aanwezig zijn, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwwerktuig voor altijd zal meegaan, kunnen ze voor anderen met zware / agressieve orale behoeften snel kapot zijn. Houd te allen tijde toezicht en vervang indien nodig als het artikel tekenen van slijtage vertoont. De Y-Chew XXTgaat qua stevigheid als kauwproduct het langst mee.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »