ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH
ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH ARK-therapeutic ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH

ARK's Brick Stick™ Necklace SMOOTH

18,95

Een kauwjuweeltje aan een veiligheidsketting. Van ARK therapeutic in 3 sterktes en kleurvarianten. Nu bij Sisigma!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

De Brick Stick Chew Necklace (Smooth) van ARK, een glad bijtblokje aan een ketting, gemaakt in de VS, biedt een veilige, draagbare, discrete en coole oplossing voor degenen die een kauwbehoefte hebben. Gebruik deze "sieraden" als een oraal fidget om te helpen kalmeren, zelfreguleren in tijden van stress, om beter te focussen tijdens huiswerk en andere activiteiten, voor sensorische orale motorinput, en / of als een veilig alternatief voor kauwen / bijten op vingers, knokkels, shirts, potloden, enz. De lange vorm zorgt er voor dat u helemaal bij de achterste kiezen kunt komen.

Een veilige, draagbare en discrete oplossing voor kinderen en volwassenen die behoefte hebben om ergens op te kauwen.

 

De Smooth Brick stick is qua sterkte gelijk aan bijv. de Krypto Bites en andere kauwproducten van ARK, maar dan in een andere vorm. Veerkrachtig materiaal in drie verschillende hardheid niveaus, sTerk, exXtra sTerk en eXtra eXtra sTerk:

    T staat voor Tough, aanbevolen voor milde kauwers
    
XT staat voor eXtra Tough, aanbevolen voor matige kauwers
    
XXT staat voor eXtra eXtra Tough, aanbevolen voor fanatieke kauwers

 

Details:

  • Elke hanger wordt individueel verkocht met zijn eigen verstelbare ketting met veiligheidssluiting.
  • Ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic
  • Elke hanger is van medische kwaliteit, voldoet aan de FDA en bevat GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex
  • Desgewenst kunt u het koord inkorten door de draad uit de gesp te schieten, de knoop op een kortere lengte te leggen en vervolgens de overtollige draad af te knippen.
  • Sterk aanbevolen voor mensen met autisme, sensorische behoeften, angst, ADHD, enz., Of voor iedereen van elke leeftijd die kauwbehoefte heeft.

 

Waarschuwing:

Dit product is geen speelgoed. De sluiting en het snoer zijn niet bedoeld voor het kauwen. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 5 jaar. Hoewel deze kauwproducten zijn gemaakt van stevig, medische kwaliteit materialen, is er geen één kauwproduct  onverwoestbaar. Slijtage / scheuren kunnen worden verwacht gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoelang dit duurt is gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen/bijten, en andere variabelen (zowel kaak sterkte, spanning / angst niveaus, als andere sensorische strategieën, etc.). Terwijl voor sommige mensen een kauwproduct lang gebruikt kan worden, kan het voor anderen met zware / agressieve orale behoeften, zeer snel kapot gaan. Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen als het producten tekenen van slijtage vertoont.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »