ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace
ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace ARK-therapeutic ARK's Pizza Chew Necklace

ARK's Pizza Chew Necklace

20,95 18,95

Een pizzapunt om van te watertanden, aan een veiligheidsketting, in 3 sterktes en kleuren. Van ARK therapeutic. Nu bij Sisigma!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Nom nom nom! ARK's Pizza Chew Necklace is een pizzapunt waar je met veel plezier je tanden in zet. Elke "slice" is 5,08 cm lang en 4,45cm op het breedste gedeelte en (inclusief de "toppings") net onder de dikte van 1,27cm. Het is een geweldige optie voor diegenen die liever kauwen met hun voorste kiezen en / of voorzijde tanden. De getextureerde "toppings" geven extra sensorische input. Gebruik de pizza als een veilig alternatief voor kauwen op potloden, shirts, vingers, enz. en om te kalmeren, focussen en zelfregulering.

Gebruik deze kauwbare ketting als een veilig alternatief voor het kauwen op vingernagels, kettingen, koordjes, pennen, potloden, enz. Kauwen kan ook helpen kalmeren, focussen en zelfreguleren. Net als alle andere ARK-sieraden, is deze gemaakt in South Carolina, VS en is verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde taaiheidsniveaus:

    Standaard T = de zachtste optie (het beste niveau) aanbevolen voor mild kauwen
    XT = vaster, voor gematigd kauwen
    XXT = de meest stevige, voor degenen die graag op vrij stevige items kauwen

* Let op: vanwege zijn zwaardere vorm, kan elk niveau van de Pizza harder aanvoelen dan hetzelfde niveau van hardheid in een van onze meer slanke vormen. Dus bijvoorbeeld, als je de Krypto-Bite ™ op het middelste XT-niveau leuk vindt, wil je misschien een "hardheidsniveau" verkleinen en de Pizza standaard bestellen.


Meer details:
    Elke hanger wordt afzonderlijk verkocht met zijn eigen loshangende kettingkoord
    Kleurtinten kunnen enigszins variëren
    Ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic
    Elke hanger is van medische kwaliteit, voldoet aan de FDA-richtlijnen en bevat GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex
    Elke hanger meet 5,08 cm hoog, 4,45cm op het breedste deel, net onder de 1,27cmdik.
    Het snoer is ongeveer 36 centimeter lang.
    U kunt desgewenst het snoer verkorten door de draad uit de gesp te halen, de knoop korter te maken en vervolgens de overtollige draad in te korten.
    Sterk aanbevolen voor personen met autisme, sensorische behoeften, angst, ADHD, enz., Of voor iedereen van elke leeftijd die moet kauwen.
    Niet aanbevolen voor agressief kauwen

Let op:

Dit product is geen speelgoed.

De sluiting en het snoer zijn niet bedoeld om te kauwen.

Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren - direct toezicht vereist.

Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen kauwproduct onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoe lang dit duurt is meestal gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals andere variabelen (zoals kaakkracht, stress / angstniveaus, als andere sensorische strategieën aanwezig zijn, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwproduct voor altijd zal meegaan, kan het voor anderen met zware / agressieve orale behoeften snel kapot gaan. Houd te allen tijde toezicht en vervang indien nodig als het artikel tekenen van slijtage vertoont.

De Y-Chew XXTgaat qua stevigheid als kauwproduct het langst mee.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »