ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew
ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew ARK-therapeutic ARK's MEGA Brick Stick™ Chew

ARK's MEGA Brick Stick™ Chew

24,99 22,99

Een kauwjuweel die ook aan een veiligheidsketting kan. In 3 sterktes en verschillende kleurvarianten. Van ARK therapeutic. Nu bij Sisigma!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

ARK's MEGA Brick Stick ™ lijkt veel op de originele en populaire Brick Stick ™ ketting. Wat is het verschil? De MEGA-versie is veel groter! Breder. Dikker. Langer.

De MEGA-versie die hier wordt verkocht, is ongeveer 15cm lang, bijna 2cm breed en 1,5cm dik. De MEGA-brick stick heeft bijna 4 keer het gewicht / volume van de originele brick stick ketting en is ideaal voor sterkere kauwers en / of voor personen op zoek naar iets groters.

ARK's MEGA Brick Stick ™ is een kauwproduct om in de hand te houden en komt standaard niet met een ketting, maar heeft wel een opening aan één uiteinde voor het geval je er een wilt toevoegen. Optionele ketting met veiligheidsluiting kunt u ook in onze webshop vinden vinden.


Gemaakt in de VS, dit kauwproduct is een veilige uitlaatklep voor iedereen die moet kauwen, en een effectieve manier om te helpen kalmeren, zichzelf reguleren en focussen. Het heeft grote noppen aan de ene kant en kleine bulten aan de andere kant voor veel sensorische input. Net als alle andere ARK-kauwproducten is ook deze verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde sterktes

    Standaard - Dit is het zachtste niveau, aanbevolen voor milde kauwers (degenen die niet 'kapot kauwen').
    XT / Medium Firm - Dit is het middelste niveau, dat we XT noemen ("Xtra Tough"). Het is steviger, maar nog steeds redelijk taai, aanbevolen voor gematigde kauwers.
    XXT / Very Firm - Dit is het moeilijkste niveau, dat we XXT noemen ("Xtra Xtra Tough"). Het heeft nog steeds wat "kauwvermogen", maar het is vrij rigide / behoorlijk stevig. Geen kauwproduct is onverwoestbaar, maar dit is meestal het langst blijvende niveau voor enthousiaste kauwers.

Elke product wordt afzonderlijk verkocht (zonder ketting). Kleurtinten kunnen enigszins variëren.

Gemaakt in de VS

Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic.

Medische kwaliteit, voldoet aan de FDA, GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex.

Let op: dit product is geen speelgoed. Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoe lang dit duurt is meestal gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals andere variabelen (zoals kaakkracht, stress / angstniveaus, als andere sensorische strategieën aanwezig zijn, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwproduct voor altijd zal meegaan, kunnen ze voor anderen met zware / agressieve orale behoeften snel kapot gaan.. Houd te allen tijde toezicht, inspecteer regelmatig het product op slijtage en vervang deze indien nodig als het artikel tekenen van slijtage vertoont. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »