“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • ARK's Grabber® Brick Chewy P
  • ARK's Grabber® Brick Chewy P
  • ARK's Grabber® Brick Chewy P

ARK's Grabber® Brick Chewy P (XXT) RoyalBlue

Het beste van beide werelden! ARK's Grabber® Brick "Chewy P" is een gelukkige combinatie van twee klassiekers: P-vormig zoals de Grabber, maar met sensorische noppen zoals de Brick Stick. Het heeft veel functies waar zintuiglijke zoekers van kunnen houden: een gemakkelijk te grijpen lus, een lange extensie om de achterste kiezen te bereiken, grote noppen aan de voorkant en kleine bultjes aan de achterkant voor verschillende sensorische input

Gemaakt in de VS. Dit kauwproduct is een veilige uitlaatklep voor iedereen die moet kauwen, en een effectieve manier om te helpen kalmeren, zichzelf reguleren en focussen. Zoals alle ARK-kauwproducten is het verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde sterktes:

    Standaard - Dit is het zachtste niveau, aanbevolen voor milde kauwers (degenen die niet kapotkauwen).
    XT / Medium Firm - Dit is het middelste niveau, dat we XT noemen ("Xtra Tough"). Het is steviger, maar nog steeds redelijk taai, aanbevolen voor gematigde kauwers.
    XXT / Very Firm - Dit is het moeilijkste niveau, dat we XXT noemen ("Xtra Xtra Tough"). Het heeft nog steeds wat "kauwvermogen", maar het is vrij rigide / behoorlijk stevig. Geen kauwwerktuig is onverwoestbaar, maar dit is meestal het langst blijvende niveau voor enthousiaste kauwers.


Let op: de Grabber-brick is een iets groter formaat (ongeveer 5,8cm over de lus, 13cm lang en 1,27cm dik) dan de originele Grabber. Het heeft ook een meer rechthoekige vorm versus de meer afgeronde hoeken van de originele Grabber.


Elke product wordt afzonderlijk verkocht. Kleurtinten kunnen enigszins variëren.

Gemaakt in de VS

Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic.

Medische kwaliteit, voldoet aan de FDA, GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex.

Let op: dit product is geen speelgoed. Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoe lang dit duurt is meestal gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals andere variabelen (zoals kaakkracht, stress / angstniveaus, als andere sensorische strategieën aanwezig zijn, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwproduct voor altijd zal meegaan, kunnen ze voor anderen met zware / agressieve orale behoeften snel kapot gaan.. Houd te allen tijde toezicht, inspecteer regelmatig het product op slijtage en vervang deze indien nodig als het artikel tekenen van slijtage vertoont. 

€ 16,99 € 18,99

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Grabber® Brick Chewy P (XXT) RoyalBlue Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

ARK's Grabber® Brick Chewy P
T(ough)
€ 9,95 € 11,95
ARK's Grabber® Brick Chewy P
XT
€ 9,95 € 11,95
ARK's Grabber® Brick Chewy P
T(ough)
€ 9,95 € 11,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!