“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • ARK's Y-Chew XT

ARK's Y-Chew XT

De Y-Chew XT, is iets steviger dan de Y-Chew. Een geweldig product om te helpen bij de orale exploratie én om beweging in de wang, tong, lippen en kaak te stimuleren. De Y-Chew is onder meer ontwikkeld voor de volgende doeleinden: Het stimuleren van kauwen en bijten, het tegengaan van orale over- of ondergevoeligheid en vermindering van tandenknarsen.

 

Het handvat zorgt voor een gemakkelijke grip en de verlengingen op het bovenste deel van de 'y' maken het gemakkelijk om de achterste kiezen te bereiken. Elk uiteinde van de Y-Chew heeft een andere textuur: een gladde, een geribbelde en een met zachte nopjes.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).

 

LET OP! 

Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar. 

Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product (T, XT, XXT), de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

 

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

€ 9,95 € 11,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Y-Chew XT Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Turquoise
Afmetingen 10,2x0,9cm
Gewicht 18 gram

gerelateerde producten

ARK's Y-Chew XT
T(ough)
€ 9,95 € 11,95
ARK's Y-Chew XT
T(ough)
€ 9,95 € 11,95
ARK's Y-Chew XT
XT
€ 9,95 € 11,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!