“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Groene P

ARK's Grabber XT (groen)

De Grabber XT (eXtra Though ofwel, extra sterk)  van ARK Therapeutic, voorheen groene P genoemd, is een goed hulpmiddel voor het kanaliseren en ontwikkelen van kauwen en bijten. Hij wordt echter ook gebruikt door kinderen met een grote bijtbehoefte of kauwbehoefte. De groene P is massief en iets dikker dan de kauwtriangels, hij heeft een fijne, stevige ‘bite’ en is dan ook populair bij de 'doorbijters'. De Grabber XT heeft meer weerstand dan de Grabber (paarse P) en wordt vaak geadviseerd als andere kauwmaterialen snel kapot gebeten worden. De vorm daagt uit tot exploratie en manipulatie met de handen.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood, BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen.

 

Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

Tip: Hang dit product aan deze ketting

 

LET OP!
Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar.
Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product (T, XT, XXT), de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

€ 9,95 € 11,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Grabber XT (groen) Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Groen
Afmetingen 13x1cm
Gewicht 26 gram

gerelateerde producten

Groene P
Wisselende textuur
€ 11,95 € 13,95
Groene P
Voor extra zintuiglijke informatie
€ 8,95 € 11,95
Groene P
Stevigste bijtpijpje
€ 8,95 € 10,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!