“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Baby Grabber XT

ARK's Baby Grabber XT (Oranje)

De Baby Grabber XT® is wat vorm betreft hetzelfde als de reguliere baby Grabber®, alleen gemaakt van een steviger, "Xtra Tough" materiaal, ontworpen voor meer fanatieke kauwers. Dit kauwproduct kalmeert en verzacht pijnlijk tandvlees bij het doorkomen van de tandjes en kiezen.

 

Met ongeveer 5-6 maanden, beginnen baby’s te happen en kauwen om hun mondspieren te versterken en gaan ze meer gebruik maken van hun lippen, tong en kaak. Deze mondelinge verkenning bereidt hen voor op het eten van vast voedsel en op het maken van spraakklanken later. De Baby Grabber XT® biedt een veilige uitlaatklep voor baby's om al deze vaardigheden te ontwikkelen. Het kan ook helpen bij de overgang van gepureerd voedsel naar voedsel met meer structuur.

 

Op alle oppervlakken van de Baby Grabber XT® kan worden gekauwd. De lengte van de Baby Grabber is aangepast op baby mondjes en daardoor iets korter, maar lang genoeg om ook de achterste doorkomende kiesjes te bereiken. Een aanrader voor kinderen met overgevoeligheid en oraal sensorische afweer.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood, BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen.

 

LET OP!
Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar.
Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product (T, XT, XXT), de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

€ 9,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Baby Grabber XT (Oranje) Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Lichtblauw
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

Baby Grabber XT
XT
€ 9,95 € 11,95
Baby Grabber XT
Voor extra zintuiglijke informatie
€ 8,95 € 11,95
Baby Grabber XT
Wisselende textuur
€ 10,95 € 13,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 41 91 17 37

Verzenddag: Woensdag

Let op: verzenddagen ivm prive omstandigheden momenteel  alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!