“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Baby Grabber lichtroze

ARK's Baby Grabber (Lichtroze)

De baby P is ontworpen om te kalmeren. Met 5-6 maanden beginnen baby’s dingen in hun mond te stoppen en te kauwen om hun mondspieren te versterken en gebruik te maken van hun lippen, tong en kaak. Deze mondelinge verkenning bereidt hen voor om vast voedsel te eten en om later spraakgeluiden te gaan maken. De Baby P biedt een veilige uitlaatklep voor baby's om deze vaardigheden te ontwikkelen. Het kan ook helpen bij de overgang van gepureerd voedsel naar voedsel met stukjes en het helpt bij pijnlijk tandvlees wanneer tandjes en kiezen doorkomen.

 

De steel van de Baby P is lang genoeg om bij de kiezen te komen, maar speciaal voor de babymondjes korter dan de andere P’s. Een aanrader voor kleine kinderen met overgevoeligheid in de mond.

 

De kauwproducten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood, BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen.

 

Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

 

LET OP!
Hoewel deze kauwproducten stevig en duurzaam zijn, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar.
Sommige individuen (vooral die met zware orale behoeften en agressief bijten / kauwen) zijn in staat zijn om de kauwproducten kapot te bijten. Hoe lang elk kauwproduct meegaat is o.a. afhankelijk van de sterkte van het product (T, XT, XXT), de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, de sensorische behoeften van het individu, het wel of niet onder behandeling zijn van een si-therapeut, logopedist of ergotherapeut, evenals vele andere variabelen in zijn / haar leven.

Gelieve toezicht te allen tijde en indien nodig te vervangen wanneer het kauwproduct tekenen van slijtage vertoont.

Tip: Het stukgebeten stuk kan ook weggeknipt worden, zodat weer een glad oppervlak ontstaat en het kauwproduct nog iets langer gebruikt kan worden. Dit kan zolang het product niet te klein wordt voor de leeftijd van degene die het kauwproduct gebruikt.

€ 9,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Baby Grabber (Lichtroze) Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Lichtblauw
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

Baby Grabber lichtroze
XT
€ 9,95 € 11,95
Baby Grabber lichtroze
Voor extra zintuiglijke informatie
€ 8,95 € 11,95
Baby Grabber lichtroze
Wisselende textuur
€ 11,95 € 13,95

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!