“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • ARK's Chewable Ring Necklace (XXT) Dark Gret
  • ARK's Chewable Ring Necklace (T) Light Grey

ARK's Chewable Ring Necklace XXT (Dark Grey)

Moet u kauwen? Gemaakt in de VS, ARK's Chewable Ring Necklace is een veilige, stijlvolle en discrete oplossing voor zowel kinderen als volwassenen die moeten kauwen. Met een diameter van ongeveer 5cm en 1,27 cm dik, is het een geweldige optie voor mensen die graag met hun voorste tanden willen kauwen.

Gebruik deze mondelinge sensorische oplossing als een veilig alternatief voor het kauwen op potloden, shirts, vingers, enz. En om te helpen kalmeren, concentreren en zelfreguleren. Zoals alle andere ARK chewelry's, is het gemaakt in South Carolina, USA En komt in 3 gekleurde taaiheidsniveaus:

    Standaard (T) = de zachtste optie aanbevolen voor mild kauwen in de kleur lichtgrijs
    XT = steviger, voor matig kauwen in de kleur zwart
    XXT = voor degenen die graag op iets hards kauwen in de kleur donkergrijs (ook het langst duurzame level, voor de doorbijters)

* Let op: door zijn dikkerere vorm kan elk niveau van de Ring harder voelen dan hetzelfde hardheidsniveau in een van onze slankere vormen. Bijvoorbeeld, als u de Krypto-Bite ™ in de XT-versie heeft, kunt u hier de standaard (T) ring bestellen.

    Elke hanger wordt individueel verkocht met zijn eigen kettingband
    Kleur tinten kunnen licht verschillen
    Ontworpen, vervaardigd en gemonteerd in de VS door ARK Therapeutic
    Elke hanger is medisch, FDA-conform, en bevat geen lood, ftalaten, PVC, BPA of latex
    Elke hanger is ongeveer 5cm in diameter en 1,27 cm dik
    Het koord is ongeveer 91 cm lang
     Desgewenst kunt u het koord verkorten door de draad uit de sluiting te schroeven, de knoop korter te maken en vervolgens de overtollige draad af te snijden.
    Sterk aanbevolen voor personen die autisme, zintuiglijke behoeften, angst, ADHD, enz. hebben, of voor ieder leeftijd die moet kauwen.

Let op: dit product is geen speelgoed. De sluiting en het koord zijn niet bedoeld om te kauwen. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen veroorzaken - directe begeleiding vereist.

Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Hoewel kauwproduct stevig en duurzaam is, is geen enkel kauwproduct onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht, gezien de aard van het beoogde gebruik. Hoe lang dit duurt is meestal gelijk aan de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals andere variabelen (zoals kaaksterkte, stress / angstniveaus, indien andere zintuiglijke strategieën zijn opgesteld, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwproduct lang meegaat kan het voor anderen met zware / agressieve mondelinge behoeften snel kapot kaan. Gelieve te allen tijde toezicht te houden en indien nodig te vervangen indien het onderdeel tekenen van slijtage vertoont. Voor het langst duurzame kauwproduct in het algemeen, zie ARK's Y-Chew XXT.

€ 14,45 € 16,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's Chewable Ring Necklace XXT (Dark Grey) Extra informatie

Merk ARK-therapeutic
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 078 - 645 2994

Verzenddagen:

De D-dagen ;-)

Dinsdag & Donderdag

Onze nieuwste

ARK producten

al gezien?

^

^

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 14,99 € 3,95
€ 15,00 € 64,99 € 4,95
€ 65,00 € 124,99 € 2,95
€ 125,00   GRATIS!