“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Preefer tip
  • Preefer tip
  • Preefer tip

ARK's DnZ VIBE Preefer Tip (geel)

ARK's Preefer Tip is een van de meest populaire tip opzetstukken voor de Z-Vibe®. Het beschikt over een cilindrische ontwerp met lange randen langs de omtrek - perfect voor als een "rollen" actie gewenst is. Rol het over de lippen, over de tong, in de wangen, over het gehemelte etc.

 

Zo kan VIBE-pen icm de Preefer Tip gebruikt worden voor de mondmassagetechniek van Beckmann. De Vibe-pen gaat vibreren wanneer hij aangezet wordt en heeft een uitgesproken prettige trillingscoëfficient. Vooral kinderen met registratieproblemen ervaren deze pen als uiterst aangenaam, hij maakt bovendien bijna geen geluid. Mondmassage met de VIBE-pen wordt bijvoorbeeld gegeven bij moeilijk etende kinderen of om de intrinsieke tongspieren te ‘activeren’ bij articulatieproblemen.

 

De producten van ARK-therapeutic bevatten geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. De kauwproducten worden gemaakt van veerkrachtig en stevig materiaal waarin zich geen bacteriën of speeksel kan ophopen. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

€ 6,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARK's DnZ VIBE Preefer Tip (geel) Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

Preefer tip
T(ough)
€ 9,95 € 11,95
Preefer tip
Voor intensievere mondmassage
€ 39,95 € 50,00
 

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!