“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Sabbelzakje Nuby

Sabbelzakje Nuby OP=OP

Het Sabbelzakje van Nuby IS BIJNA UITVERKOCHT, op=op. We gaan over op een nieuw sabbelzakje van het merk Kidsme

 

Het Nûby Sabbelzakje is een goede manier om vaste voeding aan een baby van 4 maanden of ouder  te introduceren. Doe een stuk fruit of groente in het netje en sluit het netje af. Het geeft het kind de mogelijkheid zelf een stuk groente of fruit te eten zonder risico op verstikking. Ideaal voor bevroren/vers fruit, ijsschilfers, groenten enz. Het knijp - en draai- sluitsysteem weerhoudt het kind ervan om zelf het zakje te openen.

 

Naast het gebruik door baby's kan dit product ook goed gebruikt worden bij kinderen met eet en drinkproblemen en/of kinderen die een beperking hebben, zodat er op een veilige manier nieuwe smaken geproefd (en gezond eten gegeten) kan worden.

Voedsel kan dan in het netje direct tussen de kiezen aangeboden worden, de op en neergaande beweging van de kaken zorgt er dan voor dat de fruit of groentesappen vrijkomen en doorgeslikt kunnen worden.

 

Het sabbelzakje is ook erg handig wanneer er tandjes doorkomen, doe dan een ijsklontje of een stukje ingevroren fruit in het zakje en laat je kindje lekker sabbelen. Alleen de kleinste stukjes kunnen door het zakje heen waardoor er geen risico is op verslikken. De zakjes zijn makkelijk schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasser!

 

Het product is leverbaar in de kleuren lichtblauw/lichtgroen, rood/geel, oranje/lichtblauw en wordt wisselend geleverd, tenzij er bij de notities aan het eind van het bestelproces de voorkeur voor een kleur wordt doorgegeven wordt.

 

Tip: Bij het sabbelzakje zit 1 netje. U kunt extra netjes meebestellen, deze worden per 3 verkocht. Het product vindt u hieronder, bij gerelateerde producten.

€ 7,95 € 8,55

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Sabbelzakje Nuby OP=OP Extra informatie

Chewigem Nee
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

Sabbelzakje Nuby
Set van 3
€ 7,05
   

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Woensdag

Let op: verzenddagen ivm prive omstandigheden momenteel  alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!