Pustefix Pustefix Piraat Pustefix Pustefix Piraat
Pustefix Pustefix Piraat Pustefix Pustefix Piraat

Pustefix Piraat

6,99

Goed voor het oefenen met blazen, het verlengen en versterken van de uitademing, bevorderen van de oog-handcoördinatie en de samenwerking tussen de twee ogen. Met beide handen in de middenlijn blijft de symmetrie van de handen behouden.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Nu in het assortiment van Sisigma is de Pustefix Piraat! En wij zijn er weg van!

 

De Pustefix Piraat lijkt qua verrassingseffect een beetje op de Toverbeer. Schenk wat Pustefix sop in de pijp. Wanneer je vervolgens op het pijpje blaast, komt de Piraat omhoog en blaast hij bellenblaasbellen.

 

Door een goed werkend systeem van binnen, komt de Piraat met normaal blazen al gemakkelijk omhoog. Het is niet mogelijk om via het blaaspijpje sop binnen te krijgen.

 

Dit product is o.a. goed voor: Het oefenen met blazen, het verlengen en versterken van de uitademing, bevorderen van de oog-handcoördinatie en de samenwerking tussen de twee ogen. De symmetrie van de handen blijft behouden, omdat beide handen naar de middenlijn gebracht kunnen worden (het kan echter ook met één hand vastgehouden worden). Hierdoor blijft ook de mond-handcoördinatie intact en komt de informatie in beide hersenhelften binnen.

 

Inhoud:

Pijp Piraat

70ml Pustefix Bellenblaassop

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »