“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

ARk's Flexibele Lip blok

Nu ook in een flexibele versie! Die je bovendien kan knippen!

 

De Lip Blok van ARK Therapeutic voorkomt dat het rietje te ver in de mond komt waardoor er minder goed op het rietje gebeten kan worden. U kunt de lip blok gebruiken om tong-duwen te ontmoedigen, tong retractie te bevorderen en om de algehele tong te corrigeren. De Lip Blok past in een gewoon buigrietje en is eventueel zelf nog op maat te knippen als u hem korter wilt, maar dit gaat makkelijker bij de flexibele lipblok.

 

 Voor de beste resultaten, is het het beste te beginnen met de langste 3/4 "lengte = 2 cm. Zodra het individu gewend raakt aan die lengte, knip je er een klein stukje af naar bijvoorbeeld 1,75cm,  en dan weer iets korter . Dit zorgt er voor dat er steeds minder van het rietje in de mond gestopt wordt. 

 Wanneer het rietje zo min mogelijk in de mond zit, wordt vloeistof afgezet op de plek in de mond waar het gemakkelijker te beheren is en er minder kans is op hoesten of aspiratie. Met kortere lengtes, krijgt u ook een betere orale motor training, zoals de tong meer terugtrekt, de lippen beter sluiten, en de wangen meer spanning hebben. Lip Bloks passen in de meeste standaard rietjes (van ongeveer 0,25" in diameter).  


De Lip blok bevat geen weekmakers, latex, PVC, lood of BPA. Alle ARK-producten worden gemaakt in de VS en voldoen aan de eisen van de FDA (Food and Drug Administration).


Let op: Wanneer dit product wordt gebruikt voor de behandeling van eetproblemen door over- of ondergevoeligheid in de mond, mag dit alleen worden gedaan door óf onder toezicht van een professionele therapeut of verzorger getraind in het gebruik ervan.

 

PRIJS IS PER STUK.

€ 8,95 € 9,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

ARk's Flexibele Lip blok Extra informatie

Chewigem ARK-therapeutic
Kleur Geel
Afmetingen Nee
Gewicht Nee

gerelateerde producten

ARk's Flexibele Lip blok
Voor intensievere mondmassage
€ 39,95 € 50,00
ARk's Flexibele Lip blok
Eén VIBE-pen voor meerdere personen
€ 6,95
 

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Op woensdag voor 10 uur besteld én betaald is die dag verzonden.

Let op: verzenddag ivm prive omstandigheden momenteel alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!