“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Kauwbedel bal aan riemclip
  • Kauwbedel bal aan riemclip
  • vis bal trein ster poes
  • Kauwbedel bal aan riemclip

SU Kauwbedel aan uittrekbare Riemclip

Hier zijn ze dan! De bijtvriendjes die je altijd bij de hand hebt aan een makkelijk uit- en intrekbare riemclip! De geheel nieuwe Sensory University Bijt vriendjes zijn volledig gevormd uit dezelfde veilig materialen als de Chew Stixx producten. Dit product is volledig goedgekeurd door de FDA en bevat geen BP of Ftalaten.

 

Elke bestelling wordt geleverd in een willekeurige vorm met en een intrekbare riemclip. Aan elke riemclip kunnen maximaal 4 vormen gehangen worden.

 

Net als Sensory University krijgt ook Sisigma heel vaak de vraag om het kauwproduct te kunnen bevestigen aan de kleding, riem, hals, etc. Zo heeft uw kind het product altijd bij de hand, kan het niet verloren worden en wordt het minder blootgesteld aan vuil. Wij zijn enthousiast en hopen dat u dat ook wordt!

 

Het product trekt minder snel negatieve aandacht en wordt snel geaccepteerd, omdat het er leuk en niet zozeer als kauwproduct uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Het product bestaat uit 1 uittrekbare riemclip en 1 kauwbedel in een willekeurige platte vorm (Op dit momente voornamelijke de blauwe bal). Voorkeur kan evt. aangegeven worden, maar omdat er heel wisselend geleverd wordt, kan het zijn dat uw voorkeur niet voorradig is en dan wordt er een andere willekeurige vorm opgestuurd in overleg.  

 


€ 12,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

SU Kauwbedel aan uittrekbare Riemclip Extra informatie

Chewigem Nee
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht (gram)

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Woensdag

Let op: verzenddagen ivm prive omstandigheden momenteel  alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!