“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Grip Stixx
  • Grip Stixx
  • Grip Stixx

SU Grip Stixx (Rood)

Grip Stixx is één van de nieuwste producten van Chew Stixx van Sensory University. Een sterk product met veel verschillende kanten dat, mits correct gebruikt, zorgt voor een veilige en bacterie vrij alternatief voor kinderen die op mouwen, potloden, vingers, etc. kauwen. Grip Stixx simuleert en combineert meerdere voedsel texturen in één kosteneffectief kauwproduct.

 

Een product met wisselende texturen, perfect wanneer men hunkert naar sensorische input in mond en hand en om tandenknarsen tegen te gaan. De texturen van dit product zijn ontworpen door therapeuten om kinderen te helpen die zintuiglijke problemen ervaren met bepaalde structuren in de mond.

 

Grip Stixx is een oraal motorische product en geen speelgoed. Het gebruik van dit product dient altijd te worden begeleid door een volwassene of therapeut. Het product is uiterst duurzaam, maar moet worden vervangen op het eerste teken van slijtage.

 

BP en ftalaat-vrij materiaal. Volledig FDA goedgekeurde materialen en kleuren. Gebruikt door logopedisten en fysiotherapeuten. Verbergt gemakkelijk in de zak en vestigt minder de aandacht op de kauwbehoefte van hoger functionerende kinderen.

€ 9,45

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

SU Grip Stixx (Rood) Extra informatie

Chewigem Nee
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Gewicht (gram)

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 06 14 44 03 60

Verzenddag: Woensdag

Let op: verzenddagen ivm prive omstandigheden momenteel  alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!