“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Image

  • Cool Chew Stem (rood)
  • Cool Chew Stem (nieuw formaat)

Cool Chew Stem Rood

Ze zijn er weer! Maar in een NIEUWE versie. Dikker dan voorheen. Ze zijn nu 12cm lang en 1cm in diameter. Vanwege de flexibiliteit van de bijbehorende Fun&Function auto en vlinder passen ze daar nog steeds in!

 

Net als kauwtube kan de Cool Chew Stem kalmeren en zorgen voor een betere concentratie bij kinderen die hunkeren naar orale stimulatie. Gebruik het afzonderlijk en neem hem gemakkelijk mee in je broekzak of steek hem in de Cool Chew auto of vlinder.  Het multi-gestructureerde oppervlak zorgt voor een gevarieerde zintuiglijke ervaring.

Verzamel alle kleuren voor een leuk, sociaal aanvaardbaar alternatief voor kinderen die op hun kleding, potloden of andere voorwerpen kauwen.

 

Vervaardigd in de VS door Fun and Function. Dit product is massief, stevig, zonder gaatjes waar bacterien zich in zouden kunnen ophopen.  

BPA, ftalaten en latex vrij. Toezicht van een volwassene vereist. Moeten vóór gebruik worden geïnspecteerd en vervangen als er sprake is van overmatige slijtage. Voor kinderen en tieners die graag knabbelen of matig kauwen matig. leeftijd 3+ 

 

Op de foto zijn de 4 verschillende kleuren afgebeeld. Wanneer u dit product besteld krijgt u 1 Cool Chew Stem in de door u bestelde kleur.

€ 6,00 € 6,95

Prijs per stuk, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Cool Chew Stem Rood Extra informatie

Chewigem Nee
Kleur Nee
Afmetingen 12,5x1cm
Gewicht (gram)

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 078 - 645 2994

VERZENDDAGEN

DINSDAG & DONDERDAG

Is uw betaling voor DI & DO 10 uur binnen?

Dan wordt uw bestelling

in principe die dag verzonden

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!