“u heeft 0 artikelen in uw winkelwagen!”

Welkom bij Sisigma!

Betalen

Altijd veilig betalen bij Sisigma

U kunt op twee manieren betalen bij Sisigma, zowel door middel van de optie 'overboeking' als door middel van 'iDeal'.

 

Overboeken

De optie overboeken is met name bedoeld voor klanten uit het buitenland en voor inkopers die niet met iDeal kunnen betalen, omdat ze te maken hebben met een aparte crediteurenadministratie.

Kiest u voor een overboeking dan ontvangt u na ontvangst van de bestelling eerst een orderbevestiging en daarna een e-mail met daarin de factuur en betaalgegevens om het factuurbedrag over te boeken. Alle gegevens die nodig zijn, staan op de factuur vermeld. U kunt deze factuur dus gebruiken voor uw boekhouding. Voor een goede en snelle verwerking van uw betaling dient u altijd het factuurnummer bij uw betaling te vermelden. Zodra uw betaling binnen is, zal uw bestelling op de eerstvolgende dinsdag of donderdag verwerkt en verzonden worden.

 

iDeal

Alle particuliere klanten en klanten zonder aparte crediteurenafdeling worden vriendelijk verzocht direct te betalen met iDeal. De ervaring leert dat wanneer er gekozen wordt voor bankoverschrijving er vervolgens vergeten wordt te betalen en de bestelling dus niet geleverd kan worden.

Sisigma maakt voor de iDeal betalingen gebruik van de payment service provider Buckaroo, dit is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij banken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op Sisigma.nl kunt u voor de betaalwijze iDeal kiezen om de betaling te voldoen. In dit systeem selecteert u de bank, waarbij u zelf bent aangesloten en vervolgens komt u terecht in het vertrouwde internetbankieren scherm. Hier kunt u de bestelling op de welbekende manier "online" betalen.

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Sisigma beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

 

 

Hoe werkt iDeal?
 • U bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt, als u uw emailadres invult, een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel,
 • Bestelling en betaling geslaagd!
Voor meer informatie over iDEAL klikt u hier

 

 
Voordelen iDEAL
 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Neem contact op:

E: info@sisigma.nl

T: 078 - 645 2994

Verzenddag: Woensdag

Let op: verzenddagen ivm prive omstandigheden momenteel  alleen op woensdag! Dank voor uw geduld en begrip.

Verzendkosten

bij een bestelwaarde

 

Vanaf Tot Verzendkosten
€ 0,00 € 19,99 € 3,95
€ 20,00 € 49,99 € 2,95
€ 50,00 GRATIS!